Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Could wheat be the cause of many modern health issues? This compact health guide offers food for thought about the gluten-free phenomenon that's sweeping the country. In clear, direct language, it explores the chemical and nutritive properties of wheat, theories related to the rise in wheat allergies and gluten sensitivities, and health conditions associated with wheat consumption.
For anyone considering eliminating wheat-based foods from their diet, they''ll learn how to do so safely and without compromising your nutrition. You'll also discover healthful, wholesome alternatives that will satisfy every culinary need.