• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. WHAT'S ON THE MENU? THE HOTEL ST. CATHERINE CATALINA ISLAND 1920 through World War II

WHAT'S ON THE MENU? THE HOTEL ST. CATHERINE CATALINA ISLAND 1920 through World War II

Dan Austin
Paperback | Engels
€ 51,95
+ 103 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

What's on the Menu? An interesting progression of menus of the meals served at the majestic Hotel St. Catherine on Santa Catalina Island off the coast of Los Angeles, California. It also contains advertising brochures, post cards, match covers and other memorabilia for a quarter century starting about 1920 through 1945. Avalon is where the crème de la crème of Hollywood went to relax and party during the golden movie age and the St Catherine was the grandest hotel of the island at the time. You will be delighted to see how the food on the menus makes great reading and reveals how tastes have changed over the years.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
120
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781482621778
Verschijningsdatum:
2/05/2013
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
216 mm x 279 mm
Gewicht:
294 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 103 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.