Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Der Autor Manfred Lange bereiste schon in jungen Jahren die Welt. Seine bevorzugte Region ist Asien. In den Siebziger Jahren des Zwanzigsten Jahrhunderts als ?Happy Hippie? mit einem VW-Bus auf dem Landweg von Deutschland über die Türkei, den Iran und Afghanistan, weiter über Pakistan nach Indien und Ceylon, lernte er Land und Leute kennen. Die unterschiedlichen Essgewohnheiten und Speisen reizten ihn und nach der Rückkehr probierte er selbst einige Rezepte aus. Auf späteren Reisen lernte er in Pakistan seine ehemalige Frau kennen, mit der er zwei Kinder hat und die mit ihm lannge Zeit in Deutschland lebte. In dieser Zeit betrieben sie ein Indisches Restaurant. Reisen und Kochen wurden zu seiner Leidenschaft. In den Ländern vom Mittelmeer bis nach Fernost zum Pazifik suchte er in den Küchen der Länder immer wieder nach interessanten Rezepten. Als Gastkoch in einigen Restaurants, bei privaten Kochveranstaltungen und als Eventkoch in einer Kochschule, vermittelt er das Zubereiten exotischer Speisen und erfreut sich dabei stets großer Beliebtheit.