Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Waar komt je voedsel vandaan? Hoe wordt het geteeld en getransporteerd? Waarom verhongeren er mensen terwijl anderen enorme hoeveelheden eten weggooien? Voedsel en productie gaat dieper in op deze en andere vragen en probeert te beantwoorden hoe we een almaar groeiende wereldbevolking kunnen voeden. Voedsel voor de wereld belicht de verschillende landbouwmethoden, van kleinschalige zelfvoorzienende boerderijen tot extensieve voedselproducenten. Het licht de wereldvoedselindustrie door die ons van ons voedsel voorziet. Het boek staat stil bij de problemen waarvoor de landbouw nu staat en hoe we ? tegen de achtergrond van armoede, milieuvervuiling en klimaatverandering ? de wereld kunnen voeden. Richard en Louise Spilsbury zijn ervaren schrijvers van informatieve boeken voor kinderen. Ze schrijven over een breed scala van onderwerpen, met als specialisatie wetenschap en geografie en daarnaast geschiedenis, kunst en gezondheid. De consulent voor de serie, Nicholas Rowles, is een voormalige aardrijkskundeleraar in het middelbaar onderwijs en hoofdexaminator op het vakgebied. Hij doceert nu aan de lerarenopleiding van een universiteit.