Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Verrot lekker

zelf fermenteren : eenvoudig, lekker & gezond

Christian Weij
Hardcover | Nederlands
€ 32,50
+ 65 punten
Levering 2 à 3 werkdagen Haal af na 1 uur in 3 winkel(s). .
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Sinds de verschijning van Verrot lekker in 2015 heeft fermenteren in Nederland een vlucht

genomen en zijn er meer dan 20.000 exemplaren van dit boek bij enthousiaste fermenteerders

terechtgekomen. Tijd dus, voor een herziene uitgave, met twee volledig nieuwe hoofdstukken.



Eén hoofdstuk over basis fermentatietechnieken en het spectaculaire hoofdstuk ‘Verrot

Spannend’ met zesentwintig bijzondere recepten voor de gevorderde fermenteerder.

Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren;

een techniek die opnieuw in opkomst is. Het past dan ook helemaal in de trend van gezond eten

en het verduurzamen van voedsel.



Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Allerlei producten komen

hier aan bod: niet alleen groente en fruit maar ook zuivel, vlees, vis, noten,

zaden en granen. Auteur Christian Weij legt zijn basisregels uit en

introduceert je in de wereld van het fermenteren.



Christian Weij is fooddesigner, fermentatiespecialist en eigenaar van de

culinaire speeltuin Het SmaakPark in Ede. Hij geeft geregeld fermentatieworkshops

en masterclasses in binnen- en buitenland en heeft honderden

topchefs aan het fermenteren gekregen.

“Fermenteren is een opvallende trend. Topchefs als Jonnie Boer zijn heel erg in de weer met

fermenteren.”

– Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher



“Verrot Lekker, een te gek boek met een wereld aan informatie over fermenteren en zelf inmaken

van groente, fruit,

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
368
Taal:
Nederlands
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789461562777
Verschijningsdatum:
29/09/2023
Eerder verschenen als:
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
203 mm x 247 mm
Gewicht:
1264 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 65 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.