Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
First published in 1907, the book contains a collection of recipes for traditional French cuisine by Elizabeth Lucas. Whether you're looking for an introduction to French cookery or simply some inspiration when cooking with vegetables, "Vegetable Cookery" is the answer. Written in simple language and full of handy tips, this is a volume that is well deserving of a place in all culinary collections, and one that is not to be missed by vegetarians and those who cook for them. Contents include: "Diet", "Utensils", "Various Processes and Preparations in Vegetable Cookery", "To Make Batter for Fritters", "To Cook in a Bain-Marie", "To Make a Blanc", "To Blanch Vegetables", "To Boil Vegetables", "To Make a Bouquet", "To Braise Vegetables", "To Prepare Breadcrumbs", etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on vegetarianism.