Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een eetpatroon zonder vlees. Maar een nieuwe rage is dit zeker niet. Hoewel het woord ‘vegetarisme’ pas in de 19e eeuw een begrip werd, waren er al in de oudheid mensen die uit overtuiging geen dieren aten. En ook in de eeuwen daarna stonden steeds weer mensen op om een vegetarisch dieet te promoten.
Het boek put zo veel mogelijk uit vegetarische kookteksten. Veelal uit Europa, maar met een uitstapje naar Aziatische bronnen vanaf de 8e eeuw. VEGA historisch is een culinaire reis door vegetarische tradities vanuit de oudheid tot de 20e eeuw, aan de hand van smakelijke en soms verrassende recepten.