Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
study was done for: 1. Isolation and identification of Saccharomyces cerevisiae var boulardii from different fresh and dried local fruit in Erbil city. 2. Determination the inhibitory activity of the isolated yeasts against pathogenic bacteria (in vitro). 3. Study the effect of physiological factors on survival of the isolated yeasts . 4. Determination the effect of some environmental factors (pH, temperature, incubation period and aeration) on producing inhibitory substances. 5. Study the effect of isolated yeast strain on survival of the experimental animals infected with pathogenic bacteria (in vivo).