Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
'Using Nature's Shuttle' is a suspenseful, by turns comic or tragic, but always lively account of how young, idealistic scientists - often the first of their families to go to a university - engaged in basic research that led them to make history in the new fields of plant microbiology and molecular biology. The book passes on the true story of what young scientists in a public Belgian university learned about a million-year-old single cell soil bacterium. This bacterium was able to genetically modify certain plants to produce food that only that bacterium strain could eat. These scientists and their colleagues and rivals figured out how to use that knowledge to genetically modify a variety of plants to make them safer and healthier for man, beast, and the environment. Their genetic modifications made plants cheaper and easier for farmers to grow as well as capable of improving the health and welfare of people in the Third World. The author, Judith M. Heimann, a former diplomat and writer of three published non-fiction books and contributor to two TV documentaries based on them, tells this multi-sided story chiefly through the information she gathered by conducting intensive interviews of each of more than two dozen of the scientists involved. She sees this book as presenting the actual science, as opposed to the current rash of anti-science on this subject, and as encouraging a new generation of young people to opt for careers in STEM (Science Technology Engineering Mathematics subjects).