Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Le jour de la rentrée au Collège des arts culinaires est enfin arrivé ! Mais les cours viennent à peine de commencer que Madeleine se bute déjà à des difficultés. Le changement dans la routine qu’elle s’était créée, les nombreuses lectures à effectuer et le fait qu’elle ne connaît personne au Collège lui donnent du fil à retordre. Et cela, sans compter qu’elle doit tirer les choses au clair avec son ami Romain, après que ce dernier lui ait avoué ses sentiments à son égard. D’ailleurs, le jeune homme a aussi des comptes à régler de son propre côté ! Par-dessus le marché, Madeleine apprend que tous les étudiants devront effectuer un stage de six semaines dès l’automne, alors que celui-ci était prévu pour l’hiver. Quand on lui annonce en plus que son emploi au Bistroquet ne pourra pas être considéré pour le stage, la jeune apprentie cuisinière se demande où elle atterrira… La session s’annonce haute en couleurs… et en saveurs !