• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Under Pressure

Cooking Sous Vide

Thomas Keller
Hardcover | Engels | Thomas Keller Library
€ 104,45
+ 208 punten
Levering 2 à 3 weken Haal af na 1 uur in 1 winkel(s). .
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Prijzen

  • James Beard Foundation Book Awards (Professional) 2009
    Short-listed
  • IACP Crystal Whisk Award (Single Subject) 2009
    Geprezen
  • IACP Crystal Whisk Award (Food Photography) 2009
    Geprezen

Omschrijving

A revolution in cooking

Sous vide is the culinary innovation that has everyone in the food world talking. In this revolutionary new cookbook, Thomas Keller, America's most respected chef, explains why this foolproof technique, which involves cooking at precise temperatures below simmering, yields results that other culinary methods cannot. For the first time, one can achieve short ribs that are meltingly tender even when cooked medium rare. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and shellfish stays succulent no matter how long it's been on the stove. Fruit and vegetables benefit, too, retaining color and flavor while undergoing remarkable transformations in texture.

The secret to sous vide is in discovering the precise amount of heat required to achieve the most sublime results. Through years of trial and error, Keller and his chefs de cuisine have blazed the trail to perfection--and they show the way in this collection of never-before-published recipes from his landmark restaurants--The French Laundry in Napa Valley and per se in New York. With an introduction by the eminent food-science writer Harold McGee, and artful photography by Deborah Jones, who photographed Keller's best-selling The French Laundry Cookbook, this book will be a must for every culinary professional and anyone who wants to up the ante and experience food at the highest level.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
304
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781579653514
Verschijningsdatum:
17/11/2008
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
284 mm x 284 mm
Gewicht:
2086 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 208 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.