Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
While researching biscotti recipes, I was surprised by the limited and repetitive flavor profiles and challenged myself to create a broader assortment of recipes. The result is this comprehensive book with 75 recipes for sweet, savory, and gluten-free biscotti, including Ancho Chili Chocolate, Carrot Cake, S'mores, Red Velvet, Nutella, and Peppermint, as well as savory flavors like Falafel, Pizza and Porcini Rosemary. The three most important things I learned that ultimately led to my success in making great biscotti are proper cooking time, enough cooling time, and slicing on the diagonal using a very sharp knife. Excellent ingredients, fine chocolate; pure extracts fresh eggs; kosher salt; good-quality dried fruit; whole raw nuts; and good-quality flours and grains, contribute excellent flavor and texture. These biscotti are great for snacks, desserts, and pack well for lunches and travel. The savory biscotti are a great addition to any bread basket or charcuterie platter.