Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Three years after establishing their British microbrewery in the heart of French wine country, Tommy and Rose Barnes are planning on modernising and diversifying with calamitous results. The sequel to A Beer in the Loire, shortlisted for the Fortnum & Mason's food and drink award. Burt, the devil dog, has risen from the dead, Gadget the miniature horse has moved into the kitchen and Tommy is thinking about distilling gin, what can possibly go wrong? With Brexit looming, a second baby on the way, and sales of IPA beer plummeting, trouble is brewing. But just as Tommy hits rock bottom inspiration arrives.