Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Xylanases (endo-1, 4-β-D-xylan xylanohydrolse; EC 3.2.1.8) is a group of enzymes that catalyze the hydrolysis of xylan, the major constituent of hemicellulose, which is second to cellulose in abundance in plant cell wall. Xylanases are produced by a variety of microorganism such as bacteria, fungi, actinomycetes and yeast which are cultivated in solid and submerged fermentations. Fungi are the most common sources of xylanases which can produce thermophilic enzyme in fermentation process. Xylanases have potential applications in various fields like bleaching agent in the pulp and paper industry (brightening of the pulp to avoid the chlorine free bleaching operations), hydrolyzed the xylan component from wood which facilitate in removal of lignin, in baking industries and in animal feed industry. This enzyme produced can be utilized in saccharification for ethanol production. This study is focused on optimization of cultural and nutritional parameters on xylanase production by Trichoderma viride in solid state fermentation using agricultural wastes as a substrate.