• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Transport Phenomena in Food Processing

Hardcover | Engels | Food Preservation Technology
€ 405,45
+ 810 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Specifically developed for food engineers, this is an in-depth reference book that focuses on transport phenomena in food preservation. First it reviews the fundamental concepts regarding momentum, heat, and mass transfer. Then the book examines specific applications of these concepts into a variety of traditional and novel processes and products. Written by an international panel of researchers, Transport Phenomena in Food Processing provides a comprehensive, up-to-date assessment of the engineering principles key to improving food processing conditions and energy resources use.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
580
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781566769938
Verschijningsdatum:
11/12/2002
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
176 mm x 278 mm
Gewicht:
911 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 810 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.