Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
It has been suggested that Ti-containing inclusions could cause clogging of the submerged entry nozzle, decrease continuous casting productivity, and is a source of surface defects on the steel products. It is the aim of this project to investigate whether the existence of Ti-containing inclusions can be the results of transient conditions, which can be caused by (i) local and temporary variation of the Ti/Al, (ii) fluctuations in melt temperature and (iii) changes in O availability. The approach undertaken in this study is to simulate transient conditions for the Fe-Al-Ti-O melts and sample the melts as a function of time during a time period that is of relevance to industrial ladle processing. The samples are characterized for inclusion shape, size and chemistry through scanning electron microscopy (SEM), inclusion structure and detailed chemistry through transmission electron microscopy (TEM) and chemical analysis. The influences of the following variables on the inclusion characteristics have been investigated: 1) Ti source, 2) Ti vs. Al ratio, 3) temperature and 4) time between Al and Ti additions. The starting O content was in all cases in the range between 330-460 ppm.