Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Traditional European Breads

An Illustrative Compendium of Ancestral Knowledge and Cultural Heritage

Hardcover | Engels
€ 232,45
+ 464 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This text comprehensively covers the rituals, traditions and receipts of ancestral processes of bread making from multiple countries, including the scientific and technological character of the science of bread making and sourdough biotechnology. Individual chapters cover the scientific aspects of bread making in different cultures and traditions as well as the technological phenomena occurring during the bread making process, utilizing the full network of SOURDOMICS from the COST initiative.

Pictures and illustrations are used to explain the science behind bread making processes and the cultural, historical and traditional elements associated with bread making in multiple countries. Authored by bread making experts from the breadth of Europe, the process of bread fermentation in each country and region is covered in detail. The traditions surrounding bread making are simply the empirical know-how passed between generations, and this book's main purpose is to perpetuate these traditions and know-how.

  • Provides a description of the culture of European peoples with respect to the technology of bread making and sourdough biotechnology;
  • Explains the process of bread fermentation using simple language combined with scientific rigor;
  • High quality pictures and illustrations enrich the scientific and cultural elements mentioned in each chapter.


Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
422
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783031233517
Verschijningsdatum:
17/05/2023
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
775 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 464 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.