Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Itisonlyrecently thatthe naturaloccurrenceoffree radicalsin biological tissue has become widely accepted, and that the suspi- cion with which biologists previously viewed the free radicals of radiationchemistryhas beenplacedin a broaderperspective. Now, oxygen-derived free radicals are considered respectable biochemi- cal intermediates, given always the caveat that unwanted tissue damage may arise if these active species are produced in such abundance that they overwhelm the natural antioxidant and free- radical defense mechanisms, or if these systems have become hypoeffective. Many factors, including several dietary manipula- tions, can lead toelevatedproductionofsuperoxide and may result in free radical overload, whereas a deficiency of those micronutri- ents associated with the antioxidant defense mec.hanisms may re- sult in substantially diminished antioxidant capacity. By now, antioxidants have become a household word and al- most everyone is aware of their imponance in protecting the body against attack by active oxygen species. Indeed, it is a paradox of nature that oxygen, which is so essential to sustain aerobic life, ul- timately contributes to its destruction. Not surprisingly, recogni- tion ofthis dilemma has generated a spate ofantioxidant strategies intended to reduce the risk of tissue damage by rampant oxygen radicals, some sadly based less on science than on speculation.