Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Toxins are poisons. Many are found in nature and help protect plants and animals from animals that try to eat them. But there are other toxins that are very harmful, especially when they enter the food chain. Artificial chemicals such as herbicides and pesticides used in farming, cleaning products used by industries, hormones injected into animals, all get passed along to living things through the food chain with devastating effects. This fascinating book uses case studies to explore the causes and effects of the toxins in our food chain and the ways in which people can reduce their own toxic pollution by using more natural products.