Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Recepten en tips voor voldoening en plezier in doordeweeks koken
Culinair journalist Dorien Knockaert houdt met dit boek een pleidooi om doordeweeks koken niet langer stiefmoederlijk te behandelen, maar er in tegendeel van te genieten. Het is een bouwdoos om eenvoudige maaltijden lekker, haalbaar, gevarieerd en avontuurlijk te maken, maar niet té avontuurlijk.
Doriens favoriete gerechten zijn vaak sober, vaak een beetje picknickachtig, altijd met groenten in de hoofdrol. De hoofdstukken zijn gewijd aan soepen, salades, groenten in de oven, eieren, rijstkommen, pasta, uien, platbrood, bonen en fruit.
Alle recepten bieden houvast, maar zijn ook flexibel: je krijgt tips om ze aan te passen aan wat in je koelkast ligt, aan het seizoen, aan de tijd die je hebt, of aan de noden van het moment. De verschillende hoofdstukken omvatten talloze kleine handigheidjes en 'geheime wapens' die er niet alleen voor zorgen dat je je lievelingsgerechten snel in de vingers krijgt, maar ook met steeds meer vertrouwen uit de losse pols gaat koken.
Dorien Knockaert werkt als reporter en culinair redacteur voor De Standaard. Ze schreef eerder al het boek 'Goed eten' en (Samen met Kim Leysen) ook 'De moestuin van Mme Zsazsa - Een jaar zaaien, koken en proeven.'