Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book has a lot of recipes from family and friends. Some of them date back to the 1600s, and in those days, people lived on farms or ranches; my grandmother's family was always in the kitchen, cooking. In this book, I give credit to the people who, through the years, have given us some of their own recipes, ones that have been passed through their family. My own recipes, the ones I've come up with, are usually easy to prepare, since I don't have a lot of time to spend cooking. I only let the family think cooking is a lot of trouble. I am always looking for an easier way to do things. That includes cooking; if I can make it easier and keep the same taste, I will try it at least once. As I'm sure you have, I have had a few, shall we say, "disasters" in the kitchen; that is how we learn, from our mistakes.