Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The World in One School explores in text and image the global influence of Britain's oldest University School of Architecture, exploring the history of the School and what its teachers and graduates have achieved internationally in designing and constructing the architecture of the world. Under the leadership of Sir Charles Reilly, architects such as Herbert Rowse and Harold Dod worked in the American Beaux Arts style and this became the house style of the School that is reflected in numerous Liverpool landmarks. Exported worldwide, what became known as the 'Liverpool Manner' brought a distinctive style to major buildings across the globe. Students at the School came from all corners of the world and, equally, were sent on international practice placements. In the years between the two world wars, American architectural practices were prominent in this movement - for example, McKim, Mead and White; Corbett, Harrison and McMurray; and Carrer and Hastings. Later, under Lionel Budden, the School moved into the forefront of the Modernist movement, with architects such as Edwin Maxwell Fry and George Checkley drawing inspiration from the works of Le Corbusier and Mies van der Rohe. Other graduates of the School, such as William (Lord) Holford and Gordon Stephenson made major worldwide contributions to the field of city and regional planning. The World in One School is a remarkable story of a School with a long history of honours and awards, including six Royal Gold Medals for Architecture to its graduates and staff: Sir Charles Reilly, Sir Patrick Abercrombie, Lord Holford, Edwin Maxwell Fry, Sir James Stirling and Colin Rowe.