Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Vermont Non-Gmo Cookbook

125 Organic and Farm-To-Fork Recipes from the Green Mountain State

Tracey Medeiros
Hardcover | Engels
€ 30,95
+ 61 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The Vermont Non-GMO Cookbook honors the state's mission to connect with its local organic farmlands and the farmers who nurture and care for them. It also serves as a guide for eating organically and non-GMO in Vermont. The book celebrates the region's esteemed organic food producers, farmers, cheesemakers, dairy farmers, and the chefs who partner with them to create delicious, innovative, organic, and non-GMO recipes.

The recipes, which encourage readers to think organic and non-GMO eating first, include:

  • Avocado, Jalapeño, and Cheddar Cheese Cornbread
  • Maple Kale Salad with Toasted Almonds, Parmigiano-Reggiano Cheese, and Rustic Croutons
  • Oven-Roasted Organic Pulled Pork Sandwiches with Spicy Apple Cider Vinegar Slaw
  • Apple-Raspberry Pie
  • Roasted Rainbow Potatoes with Herb Pesto
  • Baked Frittata with Baby Spinach, Roasted Red Peppers, and Quark Cheese
  • Grilled Beef Tenderloin with Rutabaga Puree, Braised Cabbage, and Horseradish Cream
  • Old-Fashioned Organic Cream Cheese Cheesecake
  • Fresh Raspberry Sorbet

    In addition to mouthwatering recipes, The Vermont Non-GMO Cookbook will include profiles of a hand-selected group of pioneering organic Vermont farmers, chefs, and non-GMO artisans. It will take you on a culinary journey throughout the Green Mountain State, from Ben & Jerry's homemade ice cream to internationally inspired Kismet Kitchen to the busy Butternut Mountain Farm. Supported by rustic food photography, it will awaken and inspire your palate to the exciting options being offered by Vermont's burgeoning local, organic, and non-GMO food scene.
  • Specificaties

    Betrokkenen

    Auteur(s):
    Uitgeverij:

    Inhoud

    Aantal bladzijden:
    408
    Taal:
    Engels

    Eigenschappen

    Productcode (EAN):
    9781510722729
    Verschijningsdatum:
    3/10/2017
    Uitvoering:
    Hardcover
    Formaat:
    Genaaid
    Afmetingen:
    198 mm x 246 mm
    Gewicht:
    1088 g
    Standaard Boekhandel

    Alleen bij Standaard Boekhandel

    + 61 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
    E-BOOK ACTIE

    Tot meer dan 50% korting

    op een selectie e-books
    E-BOOK ACTIE
    E-book kortingen
    Standaard Boekhandel

    Beoordelingen

    We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.