Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
We've all seen them in grocery stores and restaurants: delectably juicy, evenly browned, picture-perfect rotisserie chickens. Do you think they look unattainable, like something that can only be bought in a store and never replicated at home? In truth, it's as easy as can be with a rotisserie oven. A small rotisserie oven that fits right on your kitchen counter will effortlessly transform a humble chicken (and so much more) into a gloriously crispy, moist, and delicious family dinner in about an hour (while you are busy doing other things, or maybe even finding time to relax). The rotisserie is one of the most recent additions to the kitchen-appliance repertoire. What you may not realize is that it's also one of the most versatile and user-friendly. It can cook everything from meat and poultry to vegetable side dishes and desserts; it works without heating up he rest of the kitchen like an over; it's compact enough to occupy only a small amount of valuable counter space; plus, it's easy to clean! In The Ultimate Rotisserie Cookbook, Diane Phillips creatively takes the rotisserie oven well beyond chicken to every kind of food and every course of the meal. Go on, give it a whirl with recipes such as Calypso Jerk Chicken Kabobs, Roasted Garlic Prime Rib Roast, Plum Crazy Pork Chops, or Roasted Salmon with Mustard Chive Butter. Since the rotisserie bastes food in its own juices and allows excess fat to drain away, everything cooks up lighter and healthier than the same food that is cooked in the traditional oven or stovetop manner. For easy, no-fuss hors d'oeuvres or side dishes, try Blue Bayou Stuffed Mushrooms, Sugar Cane Shrimp, No-Fry Pommes Frites, or Pesto-Grilled Eggplant. With an extensive chapter of marinades, sauces, and rubs to spice things up or cool them down (how about Southwestern Fiesta Rib Sauce or Cucumber Mint Salsa?) and one on desserts to sweeten the deal (ever thought of making Rotisserie Caramel Apples or Fire-Roasted Pineapple with Macadamia Caramel Sauce?), your possibilities are limitless. The Ultimate Rotisserie Cookbook is, simply, the be-all and end-all book for the rotisserie oven, with 300 recipes for every possible way you could think of to use this amazing machine.