Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Ultimate Electric Smoker Cookbook

Complete Guide for Smoking Meat, Fish, Game and Vegetables. Ultimate Electric Smoker Cookbook for Making Tasty Barbecue

John Sherman
Hardcover | Engels
€ 32,45
+ 64 punten
Uitvoering
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

55% discount for bookstores !!


Craving the smoky goodness of brisket or pulled pork? This is the cookbook for you!


Something magical happens to food when you use smoke. However, traditional smokers are expensive, and can be unsafe and challenging to use. Electric smokers, on the other hand, are equipped with the latest safety features and technology, so smoking can be easy. In this book, you'll learn how to shop for electric smokers by looking at features like:

- Temperature control

- Size

- Construction material

- Budget

Once you have your smoker, what can you smoke? The chapter on ingredients lays out an easy guide for choosing food and what tends to turn out really well in a smoker. Tough and fatty cuts do best, since the low and slow heat breaks down connective tissues and renders fat in a way other cooking methods don't. You can also smoke vegetables, fruit, and - as you'll see in the recipes - some other surprising foods.

This book is packed with recipes designed for both beginners and more experienced cooks. Each one has nutritional info, wood chip recommendations, and step-by-step instructions. You'll make dishes like:

- Cajun chicken

- Homemade smoked bacon

- Blackberry smoked ribs

- Texas-style brisket

- Smoked cocoa-pepper ribs

- Smoked shrimp

- Candied salmon

- Smoked mac 'n cheese

- Smoky lemon bars

- Smoked cheesecake

There's also a section on ideas for dry rubs, sauces, and brines. You have everything you need to get started! If you've been putting off smoking because it seems intimidating, this book demystifies all its aspects, and sets you up for a successful and delicious experience. Your family, friends, and anyone who walks by your house while your smoker is up and running will not be able to resist asking, "What's cooking?"

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
196
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781801728089
Verschijningsdatum:
22/04/2021
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
430 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 64 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.