Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A garden-grown tomato, sliced and laid across a grilled hamburger . . . Sweet, plump cherry tomatoes in a crisp, green salad . . . Sauce made from fresh tomatoes, ladled over a steaming bowl of pasta . . . Spicy tomato salsa . . . Savory tomato soup . . . Is there any single vegetable as mouth-watering as the tomato? And yet, as thousands of people--tired of mushy, half-green, and tasteless tomatoes bought from supermarkets--have discovered, much more is involved in growing your own than simply putting a plant or two in the ground and expecting to harvest luscious tomatoes a few weeks later. William D. Adams draws on more than thirty years' experience to provide a complete, step-by-step guide to success in the tomato patch. Growing good tomatoes requires a gardener's attention to a variety of factors, and Adams begins by explaining the basics of soil preparation, planting, feeding, caging, and watering. He also outlines the pros and cons of standard, hybrid, heirloom, and cherry varieties, sharing tips about old favorites and suggesting new varieties. After the tomatoes are chosen, planted, and thriving under his tutelage, Adams prepares growers for the insects, diseases, and other visitors they are likely to encounter, warning that "gardeners are not the only ones that love tomatoes." He ends by offering a few words about "tomato kin folk" (peppers, eggplants, tomatillos, and potatoes), along with a source list of selected suppliers. Liberally sprinkled with the author's easy humor and illustrated throughout with excellent photographs, The Texas Tomato Lover's Handbook has everything you'll need to assure a bumper crop, year after year.