Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Have you ever wondered why your tap water tastes the way it does? The Taste of Water explores the increasing erasure of tastes from drinking water over the twentieth century. It asks how dramatic changes in municipal water treatment have altered consumers' awareness of the environment their water comes from. Through examining the development of sensory expertise in the United States and France, this unique history uncovers the foundational role of palatability in shaping Western water treatment processes. By focusing on the relationship between taste and the environment, Christy Spackman shows how efforts to erase unwanted tastes and smells have transformed water into a highly industrialized food product divorced from its origins. The Taste of Water invites readers to question their own assumptions about what water does and should naturally taste like while exposing them to the invisible--but substantial--sensory labor involved in creating tap water.