Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Taste of Britain E-BOOK

Laura Mason, Catherine Brown
E-book | Engels
€ 17,49
+ 17 punten
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

For too long Britain has failed to celebrate its culinary heritage. But from the introduction of borage to the British Isles by the Romans to the nation's love-hate relationship with Marmite, Britain has always played host to an astonishing range of gustatory traditions.
This delightful compendium of Britain’s traditional regional foods combines fascinating local history about the origins of some of our most distinctive and curious foodstuffs with a celebration of the ways in which the most humble cut of meat can embody culinary traditions stretching back through the ages.
Far from the bland and stodgy board usually associated with British cuisine, ‘The Taste of Britain’ reveals a culinary portrait of remarkable wealth and character – from Fat Rascals to Fidget Pie, Cornish pasties to Chelsea buns, and Bedfordshire Clangers to Bath Chaps. Entries have been carefully selected on the grounds that they have been produced in one place for more than three generations, and many for much longer: more than merely a history of food, this is a tribute to a Britain that predates the supermarket era and evokes traditions that date back hundreds of years. Sussex cattle, for example, are mentioned in the Doomsday Book of 1086, while Shakespeare described an early forerunner of the Cockney favourite, jellied eels, in ‘King Lear’.
In range, warmth and enthusiasm, ‘The Taste of Britain’ is a book for absolutely everyone from the 'foodie' connoisseur interested in the origins of the Careless Gooseberry to the culinary neophyte for whom each entry provides a delightful potted history of taste, industry and tradition.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
544
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780007385928
Verschijningsdatum:
7/07/2010
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 17 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.