Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Sustainable Chef

The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality

Stefan Gössling, C Michael Hall
Hardcover | Engels
€ 182,45
+ 364 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book provides the first systematic and accessible text for students of hospitality and the culinary arts that directly addresses how more sustainable restaurants and commercial food services can be achieved.

Food systems receive growing attention because they link various sustainability dimensions. Restaurants are at the heart of these developments, and their decisions to purchase regional foods, or to prepare menus that are healthier and less environmentally problematic, have great influence on food production processes. This book is systematically designed around understanding the inputs and outputs of the commercial kitchen as well as what happens in the restaurant from the perspective of operators, staff and the consumer. The book considers different management approaches and further looks at the role of restaurants, chefs and staff in the wider community and the positive contributions that commercial kitchens can make to promoting sustainable food ways.

Case studies from all over the world illustrate the tools and techniques helping to meet environmental and economic bottom lines. This will be essential reading for all students of hospitality and the culinary arts.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
328
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781138733701
Verschijningsdatum:
10/12/2021
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
170 mm x 244 mm
Gewicht:
748 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 364 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.