Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Story of Food: Salt

Alex Woolf
Hardcover | Engels | Story of Food
€ 20,95
+ 41 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Did you know that the little white grains that sit in your salt cellar have an amazing story to tell? The simple condiment has caused wars to break out, empires to be conquered and black markets to flourish. This book describes the journey salt has taken, from prehistoric religious offerings to a staple seasoning.

Other topics covered are the health aspects of salt, how it is produced, its chemical properties and how it is traded around the world.

With bright illustrations and amazing photographs, this is an ideal leisure read, but also perfect for coursework and presentations for key stage 2 readers.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
32
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780750296588
Verschijningsdatum:
22/11/2016
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
213 mm x 267 mm
Gewicht:
340 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 41 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.