Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Slow Food movement was established in Italy as a response to the dominance of fast food chains, supermarkets, and large-scale agribusiness. Defending "the universal right to pleasure," it promotes food production and consumption based on "good, clean, and fair" local products. In twenty years Slow Food has grown into an international organisation with more than 80,000 members in over 100 countries. With roots in the 1960s and 1970s counter-culture, Slow Food's distinctive politics link gastronomic pleasure and environmental responsibility. The movement crosses the left-right divide to embrace both the conservative desire to preserve traditional rural communities and an alternative "virtuous" idea of globalisation. In the first in-depth study of the fascinating politics of Slow Food, Geoff Andrews shows that the alternative future it offers can be extended to all aspects of modern life. The Slow Food Story is an extensive critique of the fast-moving, work-obsessed contemporary capitalist culture.