Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Embark on a culinary journey to the Shire, where halfling cuisine calls for seven meals a day! Savory and sweet dishes for first and second breakfast, a light elevensies snack, and then a hearty lunch of pork pie and other favorites get them through the first part of the day. For afternoon tea, halflings refresh themselves with tasty sandwiches or summer cakes. The evening meal is rather modest in comparison, but at night they really dig in. Westfarthing rabbit, trout with herb butter, braised lamb shanks, and many more delicacies are on the menu. Oh, to be a halfling!
For this book, Chelsea Monroe-Cassel has gathered over 40 recipes from the Shire that evoke all the wonderful aromas, flavors, and culinary hospitality of a halfling cottage.