Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
There are many factors affecting the quality of resultant paste such as, cultivation regions, harvest seasons, breaking methods and concentration process. This study is carried out in-line plant of Ismailia National Company for Food Industries "Foodico". The obtained results showed that, the tomato fruits from Upper-Egypt contained a significantly higher content of lycopene but also non significant differences in a*/b* values. The harvesting season of tomato fruits had significant effect on the quality parameters of resultant tomato paste. These effects varied among the quality attributes, make the control on these effects is more difficult. The breaking temperature considered as an important factor affected the quality of resultant tomato paste. Concentration process had significant effects on the quality attributes of the resultant tomato paste. The rheological properties and Hunter color parameters of tomato juice during processing to paste had good correlations with pectin fractions contents and pigments concentration. The blanching process had significant effects on the quality of the frozen spinach. It led to decrease the chlorophylls content.