Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. The Production and Quality Control of Tomato Paste and Frozen Spinach

The Production and Quality Control of Tomato Paste and Frozen Spinach

Tomato paste, Frozen spinach

Abdullah Al-Sanabani, Khaled Youssef, Adel Abu Bakr Shatta
Paperback | Engels
€ 63,95
+ 127 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

There are many factors affecting the quality of resultant paste such as, cultivation regions, harvest seasons, breaking methods and concentration process. This study is carried out in-line plant of Ismailia National Company for Food Industries "Foodico". The obtained results showed that, the tomato fruits from Upper-Egypt contained a significantly higher content of lycopene but also non significant differences in a*/b* values. The harvesting season of tomato fruits had significant effect on the quality parameters of resultant tomato paste. These effects varied among the quality attributes, make the control on these effects is more difficult. The breaking temperature considered as an important factor affected the quality of resultant tomato paste. Concentration process had significant effects on the quality attributes of the resultant tomato paste. The rheological properties and Hunter color parameters of tomato juice during processing to paste had good correlations with pectin fractions contents and pigments concentration. The blanching process had significant effects on the quality of the frozen spinach. It led to decrease the chlorophylls content.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
164
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659399152
Verschijningsdatum:
26/06/2013
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
249 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 127 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.