Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Economie & Management
  4. Management & Bedrijfskunde
  5. The Practical Guide to Understanding and Raising Hotel Profitability

The Practical Guide to Understanding and Raising Hotel Profitability

Adrian Martin
€ 182,45
+ 364 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The Practical Guide to Understanding and Raising Hotel Profitability

offers a comprehensive, easy-to-follow breakdown of how to understand profit and loss accounts for hotels. It offers practical advice on how to maximise the profits of this customer-facing business and improve performance results.

Chapters cover every aspect of the profit and loss account including marketing, accommodation, food and beverage sales, quality, budgeting, event sales, and all the corresponding costs involved. It explains all the relevant KPIs and industry quirks within the profit and loss document as well as industry benchmarks to equip the reader with the skills to attend high level meetings, complete finance-based assignments and ultimately run their own business. Valuable tips from leading professionals within the industry are included throughout, giving advice on how to improve hotels' financial results and positively influence net profit through everyday actions.

Packed full of practical case studies and written in an easy-to-read-style, this book is essential reading for hospitality students and current hospitality and hotel managers.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
190
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780367218270
Verschijningsdatum:
18/09/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
449 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 364 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.