Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
With contributions from a "Who's Who" of writers -- including Ken Beemer, Anthony Bidulka, Nowell Briscoe, Joseph De Marco, Ralph Higgins, Steven Hoffman, Fanny Kisling, Lori Lake, Emily Medearis, Ruth Nancy, Rick Reed, Rob Reginald, Dustin P. Roebere, Robert G. Schill, Ruth Sims, Caro Soles, and Peter Dombrello -- editor Banis packs this cookbook with writer-friendly favorite foods. Recipes are arranged according to topic, from Appetizers and Sauces through Eggs and Brunch Dishes to Deserts and Diabetic-Friendly Deserts -- with many more in between. A delightly literary snack-fest!