Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Pheasant: Natural History, Shooting, Cookery is a comprehensive guidebook written by Hugh Alexander Macpherson in 1895. The book provides readers with a detailed account of the natural history of pheasants, their habitat, behavior, and breeding patterns. It also covers the art of pheasant shooting, including the best methods for hunting, equipment needed, and tips for success. The latter half of the book focuses on pheasant cookery, providing readers with a range of delicious recipes for preparing pheasant dishes. The book includes recipes for pheasant soup, pheasant pie, roast pheasant, and many other mouth-watering dishes. Macpherson also provides tips for preparing and serving pheasant, including the best wines to pair with each dish.Overall, The Pheasant: Natural History, Shooting, Cookery is an informative and practical guidebook for anyone interested in pheasants, whether for hunting, cooking, or simply appreciating their natural beauty. It is a must-read for anyone looking to expand their knowledge of this fascinating bird.Illustrated By Archibald Thorburn.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.