Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Richard Cook and Brian Morton's Penguin Jazz Guide: The History of the Music in 1001 Best Albums is an indispensible guide to the recordings that every fan should know. Richard Cook and Brian Morton's Penguin Guide to Jazz Recordings is firmly established as the world's leading guide to the music. In this book, Brian Morton has picked out 1001 essential recordings from their acclaimed guide, adding new information, revising and reassessing each entry, and showing how these key pieces tell the history of the music - and with it the history of the twentieth century. These are the essential albums that that all true jazz fans should own, or - at the very least - have listened to, from Kind of Blue to lesser-known classics and more surprising choices. Full of fascinating updated biographical information, new quotes and interviews and, of course, highly opinionated and wittily trenchant critical reviews, the result is an endlessly browsable companion that will prove required reading for aficionados and jazz novices alike. 'One of the great books of recorded jazz; the other guides don't come close' Irish Times 'It's the kind of book that you'll yank off the shelf to look up a quick fact and still be reading two hours later' Fortune 'The leader in its field ... If you own only one book on jazz, it really should be this one' International Record Review 'Indispensable and incomparable' NME Brian Morton is a freelance writer and broadcaster who for many years presented Radio 3's jazz magazine Impressions and In Tune. Richard Cook (1957-2007) was formerly editor of The Wire and edited Jazz Review. He contributed to many other publications, including the New Statesman and his books included Richard Cook's Jazz Encyclopaedia and It's About That Time: Miles Davis on Record.