Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
The common link between vegetarians and part-time vegetarians (flexitarians) is that they like to base their meals on vegetables. Whether this is for health, economic or moral reasons (or a combination of all three), the fact is a flexitarian diet - one that is largely vegetarian but occasionally includes poultry, meat and seafood - is growing in popularity and is a long-term trend that cannot go ignored. Let's face it the flexitarian or semi-vegetarian diet is the way to go: meat and fish are becoming prohibitively expensive; our current consumption cannot be sustained in years to come; and the health benefits of a vegetarian diet are well documented. But while the number of vegetarians is significant, a study by the American Journal of Clinical Nutrition found that nearly two out of three vegetarians occasionally like to meat, chicken or fish. The Part-Time Vegetarian Cookbook shows just how delicious, adaptable and varied this way of eating can be. Rather than taking centre stage, meat or fish are not the main focus of the recipes, which value the often under-used and under-valued vegetables, grains, legumes, nuts, eggs and dairy foods. The recipes are not about taking something away, however, but adding a new dimension and consequently widening and extending the homecook's repertoire of dishes. Organised by meal type, The Part-Time Vegetarian Cookbook features chapters on Breakfasts & Brunches, Small Bites (snacks, lunches and light meals), Weekday Suppers, Weekend Cooking, Food for Sharing (entertaining, special occasion, celebrations and al fresco) and Something Sweet. The recipes are all vegetarian, but can easily be adjusted to suit non-vegetarians.