• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. The Oxford Handbook of the Economics of Food Consumption and Policy

The Oxford Handbook of the Economics of Food Consumption and Policy

Jayson L Lusk, Jutta Roosen, Jason Shogren
Hardcover | Engels | Oxford Handbooks
€ 191,95
+ 383 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Historically, the challenge for humans has been to secure a sufficient supply of food to stave off hunger and starvation. As a result, much of the research on food and agriculture in the past century has focused on issues related to production efficiency, food supply, and farm profitability. In recent years, however, farmers, agribusiness, policy makers, and academics have increasingly turned their attention away from the farm and toward the food consumer and to issues related to food consumption. This handbook provides an overview of the economics of food consumption and policy and is a useful reference for academics and graduate students interested in food economics and the consumer-end of the supply chain. It is also relevant to those employed in food and agricultural industries, policy makers, and activist groups.

The first section covers the application of the core theoretical and methodological approaches of the economics of food consumption and policy. The second part concentrates on policy issues related to food consumption. Several chapters focus on the theoretical and conceptual issues relevant in food markets, such as product bans, labeling, food standards, political economy, and scientific uncertainty. Additional chapters discuss policy issues of particular interest to the consumer-end of the food supply chain, such as food safety, nutrition, food security, and development. The final section serves as an introduction to particular issues and current topics in food consumption and policy.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
768
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780199569441
Verschijningsdatum:
7/11/2011
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
251 mm x 183 mm
Gewicht:
1728 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 383 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BUNDELPROMO

2+1 GRATIS op meer dan 200 producten

Profiteer nu van onze vroegboekkortingen
BUNDELPROMO
2+1 GRATIS op meer dan 200 producten
ACTIEPRIJS

€ 10 korting

op de Vivlio Light en Light HD e-reader
ACTIEPRIJS
Vivlio Light en Light HD e-reader met € 10 korting
AANGERADEN

Dé boeken bij jouw vakantiebestemming

door ons geselecteerd
AANGERADEN
Dé boeken bij jouw vakantiebestemming
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.