• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Outdoor Cook

How to Cook Anything Outside Using Your Grill, Fire Pit, Flat-Top Grill, and More

America's Test Kitchen
Paperback | Engels
€ 41,95
+ 83 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Your comprehensive guide to outdoor cooking with 150 recipes to make the whole meal outdoors, including snacks, sides, breads, and desserts

Go beyond burgers and basic proteins to become your best outdoor cooking self. Whether you use a gas or charcoal grill, flat-top griddle, open-fire setup, smoker, or pizza oven, you can revel in the outdoor cooking lifestyle. By learning to harness fire and smoke the ATK way, you'll even be able to convert many of these recipes between different cooking methods.

In-depth information covers fire setups and heat levels; reviews of outdoor cooking equipment including grills, griddles, planchas, rotisseries, pizza ovens, and smokers; and all the invaluable tips ATK has learned from more than 25 years of outdoor cooking experience.

Whether you need fast, creative weeknight dinners or you're gathering friends around the fire pit for Charred Guacamole and Grilled Peach Sangria or you're seeking a weekend adventure smoking a whole chicken or simmering open-fire paella for a crowd, you'll find recipes for every meal component:
  • Snacks and Small Plates: Smoked Loaded Nachos, Grilled Oysters with Soy-Citrus Sauce, Watermelon with Grilled Queso de Freir, Serrano, and Pepitas
  • Both Hands Needed: Grilled Smokehouse Barbecue Burgers, Smoked Salmon Tacos, Philly-Style Cheesesteaks
  • Weeknight Dinners: Stir-Fried Szechuan-Style Eggplant, Grilled Garam Masala Chicken, Tomatoes, and Naan
  • Weekend Gatherings: Kansas City-Style Barbecue Ribs, New England Clambake, Diner-Style Breakfast
  • Over an Open Fire: Fireside Chili, Chicken Souvlaki, Paella for a Crowd
  • Grilled Breads: Thin-Crust Grilled Pizza, Rosemary Focaccia, No-Knead Dutch Oven Bread
  • Desserts: Glazed Rotisserie Pineapple with Salted Rum Butterscotch Sauce, Cherry Spoon Cake

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
352
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781954210417
Verschijningsdatum:
4/04/2023
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
201 mm x 245 mm
Gewicht:
1047 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 83 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BOOK FRIDAY

50% korting

op een grote selectie boeken
BOOK FRIDAY
Black Friday: 50% korting op boeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.