Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The New German Cookbook

More Than 230 Contemporary and Traditional Recipes

Jean Anderson
Hardcover | Engels
€ 44,45
+ 88 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Contemporary German cooking couples hearty regional traditions with the subtle, light, and more sophisticated tastes of the modern palate. Jean Anderson and Hedy Würz lead readers from the back roads of Bavaria to the vineyards on the Moselle, from a quaint subterranean tavern in Lübeck to the three-star restaurants of Munich, opening kitchen doors and kettle lids to reveal modern Germany's gastronomic triumphs.

With explanations of ingredients, clear instructions, and evocative introductions to the recipes, the cooking of today's Germany is illuminated for American cooks. All the traditional dishes are here, many in their original robust versions and others cleverly lightened by German's new generation of chefs and home cooks. Potato salad, barely glossed with dressing, then greened with fresh chevil; sauerkraut teamed with cod; and pumpernickel reduced to crumbs and folded into an airy Bavarian cream are just a few of the creative new German dishes that nevertheless bow to tradition. A chapter on wine and beer by Lamart Elmore, former executive director of the German Wine Information Bureau, completes the picture of Germany's total gastronomic experience.

Germany today is a land of contradictions, a land where meandering rivers run alongside autobahns, where castles and cuckoo clocks coexist easily with high tech, high fashion, and haute cuisine. German food reflects this rich tapestry, and in The New German Cookbook, Jean Anderson and Hedy Würz import and interpret the traditional and the subtle, flavorful, and sophisticated dishes of modern Germany for American cooks.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
416
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780060162023
Verschijningsdatum:
13/10/1993
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
202 mm x 233 mm
Gewicht:
852 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 88 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.