• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Nation's Diet

The Social Science of Food Choice

Anne Murcott
Hardcover | Engels
€ 252,45
+ 504 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

'Why we eat what we eat?' is a key question for the 1990s, posed again and again in government departments, in sectors of the food industry, by professionals in health, in education, and in catering, to name a few. It is the same question adopted as the springboard for the UK Economic and Social Research Council's (ESRC) Research Programme on 'The Nation's Diet' (1992-1998), a wide ranging, multi-disciplinary set of co-ordinated basic research projects across the social sciences, including economics, psychology, social anthropology and sociology, as well as education and media studies.

Contributors include;
Annie S. Anderson, Hannah Bradby, Robert G. Burgess, Michael Burton, Helen Bush, Pat Caplan, Mark Conner, G. Jill Davies, Richard Dorsett, Alan Dowey, John Eldridge, Ben Fine, Andrew Flynn, Leslie Gofton, Susan Gregory, Malcolm Hamilton, Michelle Harrison, Michael Heasman, Spencer Henson, Pauline Horne, Rhiannon James, Anne Keane, Debbie Kemmer, Mike Lean, Diana Leat, Zara Lipsey, C. Fergus Lowe, Sally Macintyre, Terry Marsden, David Marshall, Lydia Martens, David Miller, Marlene Morrison, Elizabeth Murphy, Georgina OIiver, Susan Parker, Christine Phipps, Tessa M. Pollard, Rachel Povey, Jacquie Reilly, Richard Shepard, David Smith, Paul Sparks, Andrew Steptoe, Ann Walker, Alan Warde, Jane Wardle, Anna Willetts, Janice Williams, Rory Williams, Judith Wright, Neil Wrigley, Trevor Young.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
398
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781138154667
Verschijningsdatum:
14/12/2016
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 233 mm
Gewicht:
452 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 504 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.