Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Mexican Home Kitchen

Mike Lee
Paperback | Engels
€ 55,95
+ 111 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Mexican cuisine consists of the cooking cuisines and traditions of the modern country of Mexico. Its earliest roots lie in Mesoamerican cuisine. Its Ingredients and methods begin with the first agricultural communities such as the Maya who domesticated maize, created the standard process of maize nixtamalization, and established their foodways.


Today's food staples are native to the land and include: corn (maize), beans, squash, amaranth, chia, avocados, tomatoes, tomatillos, cacao, vanilla, agave, turkey, spirulina, sweet potato, cactus, and chili pepper. Its history over the centuries has resulted in regional cuisines based on local conditions, including Baja Med, Chiapas, Veracruz, Oaxacan, and the American cuisines of New Mexican and Tex-Mex.


  • Mexican cuisine is an important aspect of the culture, social structure and popular traditions of Mexico. The most important example of this connection is the use of mole for special occasions and holidays, particularly in the South and Central regions of the country.


There's a common perception that Mexican food is both spicy and heavy but, in fact, true Mexican food has both a depth of flavour - with its combination of savoury and earthy flavours - and a fresh lightness from its generous use of fresh herbs, vegetables and citrus. In most of Mexico it would be very unusual to put cheese in tacos, enchiladas or tostados, for example, and if it were used it would be a Mexican panela cheese (a smooth, fresh, white cheese

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
258
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781837897254
Verschijningsdatum:
15/07/2022
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
351 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 111 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.