Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Tee erfreut sich seit vielen hundert Jahren großer Beliebtheit. Die Anfänge der ausgeprägten Teekultur finden sich in China, wo zum ersten Mal Pflanzenblätter zu dem aromatischen Getränk gebraut wurde. Auf dem Seeweg kam der Tee aber recht bald nach Europa, wo er sich zunächst als eine Art Arznei bewähren musste, bevor er vor allem in englischen Adelskreisen zum Genussmittel avancierte. Das vorliegende Buch beschreibt sowohl die Geschichte des Tees als auch typische regionale Zubereitungsarten, und geht überdies auf seine kulturellen Bedeutungen ein. Es handelt sich hierbei um eine englischsprachige Ausgabe.