Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Little Book of Seafood is a culinary creation containing a range of seafood recipes from chefs across the UK. Dive into this celebration of the most fabulous ways to cook fish, including Galton Blackiston's Pan-Fried Wild Sea Bass and Scutchers Fillet of Wild Turbot. This compilation is part of our 'Get Stuck In' series, celebrating talent and knowledge from people who are passionate about cooking and who create these dishes for a living. The Little Book of Seafood includes tailored tips and tricks to help readers understand the different types of fish and how to cook them. The Little Book of Seafood has a nautical nibble for every occasion and is perfect for anyone who enjoys cooking with fish but doesn't know where to start or wants fresh ideas. From famous restaurants to independent hidden gems, learn to cook the best seafood dishes and discover where to dine out on fine fish all in one place.