Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Life and Death of the Sublime Society of Beef Steaks is a historical account of an exclusive dining club in London during the 18th and 19th centuries. Written by Walter Arnold and first published in 1871, the book explores the origins, traditions, and eventual decline of the Society, which was renowned for its love of beef and convivial atmosphere.Arnold begins by tracing the Society's founding in 1735 by a group of actors and playwrights, who sought to create a place where they could enjoy good food and company. He then delves into the Society's early years, describing its elaborate rituals and customs, such as the wearing of special badges and the recitation of odes in honor of the beef.Throughout the book, Arnold provides colorful anecdotes and descriptions of the Society's members, who included some of the most prominent figures in British society, such as King George IV and the Duke of Wellington. He also explores the Society's role in shaping the culinary culture of London, as well as its influence on the development of British cuisine.However, Arnold also documents the decline of the Society in the mid-19th century, as changing social and economic conditions led to its eventual demise. He concludes with a reflection on the legacy of the Society, arguing that it represented a unique and important chapter in the history of British dining and social life.Overall, The Life and Death of the Sublime Society of Beef Steaks is a fascinating and entertaining read for anyone interested in the history of food, dining, and social customs in 18th and 19th century Britain.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.