Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Learn the ins-and-outs of the law—for restaurant owners, catering services, pubs, bars, and more!
The Law (In Plain English)® for Restaurants is a comprehensive guide to working in the food and beverage industry. It looks at the business of running a restaurant, catering service, brewpub, wine tasting room, or bar, and clarifies the laws affecting those types of business. This title is a down-to-earth guide to the critical legal information that owners and managers of food and beverage businesses—and those who dream of owning or managing such a business—need to know. This book is as useful for those whose new business is still in the planning stages as it is for established food and beverage businesses.
Topics include how to protect your trade secrets—including your recipes, tax rules for tips, the pros and cons of different types of business entities, borrowing money, going public, franchises, multilevel marketing opportunities, trademarks, leases, copyrights, patents, hiring and firing, writing a business plan, advertising, use of social media, insurance, collections, product liability and liability for the actions of customers who have had too much to drink, retirement plans, warranties and estate planning, ways to reduce income tax legally, as well as how to find the right lawyer and accountant for your business.
While this book is not intended to replace the reader’s lawyer, it offers a clear, concise, and “plain English” overview of many of the legal issues relevant to those in the food and beverage industry.