Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The kitchen garden was once a vital component of the country estate, supplying fruit, vegetables and flowers to meet the needs of the family and their household. A vast range of fruit and vegetables was grown, from everyday crops of potatoes and cabbages to the exotic delights of grapes, peaches and pineapples. The table had to be supplied all year round, and gardeners were expert in forcing, ripening and storage of produce. All sorts of gadgets and technology were employed, from cucumber straighteners and pest fumigators to oil-fired boilers and rubber hosepipes. Horticultural techniques were developed for growing plants and fruit that are still used in our gardens today. This knowledge was passed on, as gardeners worked their way up from garden boy, employed to wash pots and scare birds, to undergardener, journeyman and then foreman, with the most ambitious reaching the prestigious position of head gardener. Working life in the kitchen garden was a seasonal routine of sowing, potting, watering and cropping. This book is part of the Britain's Heritage series, which provides definitive introductions to the riches of Britain's past, and is the perfect way to get acquainted with the kitchen garden in all its variety.