• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Hop

Its Culture and Cure, Marketing and Manufacture; A Practical Handbook on the Most Approved Methods in Growing, Harvesting, Curing and Selling Hops, and on the Use and Manufacture of Hops

Herbert Myrick
Paperback | Engels
€ 27,95
+ 55 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Herbert Myrick loved all things hop farming. Here, after a brief history of the hop from the 16th century onward, he provides a thorough breakdown of everything from the variety and chemistry of hops to selling the final product. Myrick has left no stone unturned. He explores the ideal soil and soil preparation and even the impact of caterpillars and fungi.


A talented writer and publisher, Myrick specialized in agriculture. He published and edited several agricultural magazines and authored a number of books on farming topics, covering crops such as turkeys, tobacco, sugar and corn.


This book is a superb read for any hop enthusiast or even experts interested in how hop farming has changed over the years.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
282
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781396322198
Verschijningsdatum:
3/11/2021
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
417 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 55 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.