Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
We always knew James Barber played an important role in freeing us from our culinary hang-ups but it wasn't until he passed away in 2007 that a truly astonishing outpouring of tributes from famous chefs and ordinary cooks alike made clear the full extent of his impact. For James didn't just want to make us better cooks; he wanted to help us live better lives by getting intimate with the cooking side of ourselves. And if getting intimate with food led to other intimacies, so much the better! His approach to cooking was revolutionary in its simplicity and stands at the opposite end of the spectrum from the elitist great chef approach that makes most people feel they could never succeed in the kitchen. James loved one-pot cooking, using whatever was left on the shelf and still making a memorable feast. In this book some of his most distinguished fans get together to collect James' greatest recipes, from Ginger Tea to Indonesian Fish, and talk about what his art meant to them.